Błąd przy instalacji
#1
Mam bład przy instalacji Sony vegas pro 9.0c.
Treść błędu to : Requirements not met :< powiecie co trzeba zrobić ?
ps: Misiąc temu szukałem i nic nie znalazłem ;(
#2
Może jakieś szczegóły, jaki system itp.
#3
mam sp 2 :P.
ps: moze to chodzi o firewall dajcie jakiś :P
#4
Przecież firewall nie ma nic do rzeczy.
#5
a frame work?
#6
Też nie, ale możesz 3.5 zainstalować.
#7
(12-26-2009, 21:37)bartolinni napisał(a):  mam sp 2 :P.
ps: moze to chodzi o firewall dajcie jakiś :P

Sony Vegas Pro napisał(a):4.0 System Requirements
The following lists the minimum system requirements for using Sony Creative Software Inc. Vegas Pro software:

* Microsoft Windows XP 32-bit SP2 (SP3 recommended) or Windows Vista 32-bit or 64-bit (SP1 recommended)
* 1 GHz processor (multicore or multiprocessor CPU recommended for HD)
* 200 MB hard-disk space for program installation
* 1 GB RAM (2 GB recommended)
* OHCI-compatible i.LINK connector*/IEEE-1394DV card (for DV and HDV capture and print-to-tape)
* USB 2.0 connection (for importing from AVCHD, XDCAM EX, or DVD camcorders)
* Windows-compatible sound card
* DVD-ROM drive (for installation from a DVD only)
* Supported CD-recordable drive (for CD burning only)
* Supported Blu-ray-recordable drive (for Blu-ray Disc burning only)
* Microsoft .NET Framework 3.0 (included on application disc) **
* AppleŽ QuickTimeŽ 7.1.6 or later


You must provide your registration information to Sony Creative Software Inc., a US company, in order to activate the software. Product requires online registration within 30 days.

*i.LINK is a registered trademark of Sony Electronics, used only to designate that a product contains an IEEE 1394 connector. All products with an IEEE 1394 connector may not communicate with each other.

**.NET 3.0 adds functionality to .NET 2.0. After installing the .NET Framework 3.0, versions 2.0 and 3.0 will be displayed in the Windows Add or Remove Programs listing. Do not attempt to uninstall version 2.0; it is required by version 3.0.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
#8
hmmm jeszcze jest napisane Microsoft WMF 11 for MTP, Windows Audio And Video Support
#9
To ściągnij sobie np. stąd.
Nie udzielam odpowiedzi na PW.
#10
pffff mam pirata Windowsa ale problem rozwiązany bo znalazłem poradnik jak na piracie instalować.
ps: Zainstalowało się ale WMP nie działa xD.
Edit: Ej co się dizeje teraz Prosi mnie o klucz ;o
edit2: Nie chce mi na trialu zarejestrować!!



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd podczas instalacji programu / ended preamturely Ciapek 22 2,381 09-03-2012, 20:24
Ostatni post: Ciapek
  błąd przy uruchamianiu Honda 13 2,773 02-18-2011, 11:40
Ostatni post: Honda
  Błąd przy kopiowaniu plików Enigma 22 3,802 10-19-2010, 18:23
Ostatni post: Enigma
  Błąd przy wgrywaniu pliku na oś. Toon 9 1,048 02-12-2010, 17:56
Ostatni post: Toon
  Błąd z jasnośią obrazu przy wrzucaniu filmu na timeline Skigur 5 997 04-25-2009, 10:31
Ostatni post: tomislater

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości