Błąd podczas zapisywania
#11
(08-23-2011, 16:07)efix napisał(a):  Ubij zbędne procesy, przede wszystkim Apache, po grzyba działa? Windows update, pewnie jeszcze co nieco by się znalazło. TuneApUtulities jest kolejnym gównem które zajmuje pamięć. Po co Ci to? Zamiast pomóc tylko szkodzi.
Wyłącz wszystko co się da, łącznie z Chrome a nawet firewallem i antywirusem.
Tak swoją drogą jak masz projekt ustawiony z przeplotem to zmień to na "None".


Za pomocą TuneUp włączyłem tryb turbo, by przyspieszyć działanie systemu. Antywirusa nie ma, bo jestem świeżo po formacie.
Przeplotem? None? Dokładniej proszę ;)
Odpowiedz
#12
Nie wiem co to jest "tryb turbo", ale moja praktyka wskazuje, że wszelkie takie czary oprócz solidnego "ręcznego" tuningu systemu są o kant dupy rozbić. Zrób eksperyment wywal to i zobacz co się dalej stanie.
I jak mówiłem - Apache nie jest potrzebny do pracy Vegasa...
Cytat:Przeplotem? None? Dokładniej proszę ;)

Wrrrrr... oj chodzisz teraz po ostrzu noża.
Daj screenashoty ustawien projektu oraz renderu. Wszystkie - od wyboru formatu pliku po ustawienie paramentrów renderu. Ide do domu odezwe sie za 1,5 godziny o ile Cię ktoś wcześnie nie zabije...

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#13
Nie ma potrzeby żadnych screenshotów. Świeżo ściągnięty projekt z podanej strony internetowej (strona 1) nawet on sam nie chce się zapisać, a co mówiąc o całym projekcie.
Odpowiedz
#14
Wiesz co... mówiąc krótko, zawracasz dupę. So... Good bye and good luck.

Maciej Lewandowski - efix.pl
Odpowiedz
#15
(08-23-2011, 18:06)efix napisał(a):  Wiesz co... mówiąc krótko, zawracasz dupę. So... Good bye and good luck.

Pozdrawiam Cię, myślisz, że masz do czynienia z amatorem to się mylisz.
Po cholerę mówisz mi co mam robić, jak wszystko sam próbowałem już. Podaj mi rozwiązania, których nie używałem. A nie w kółko to samo.
Odpowiedz
#16
(08-23-2011, 16:09)Fire998 napisał(a):  Przeplotem? None? Dokładniej proszę ;)

Jesteś totalnym amatorem.
Odpowiedz
#17
(08-23-2011, 18:14)Pinto napisał(a):  
(08-23-2011, 16:09)Fire998 napisał(a):  Przeplotem? None? Dokładniej proszę ;)

Jesteś totalnym amatorem.

Cieszę się z Twojego komplementu, i pozdrawiam Twoją rodzinę i Ciebie.
Ale po raz kolejny, ile w kółko mam robić to samo bez skutków?
Pytam o rozwiązania, i pomoc. Chyba do czegoś to forum to jest.
Odpowiedz
#18
Szukaj wcześniejszych wersji Vegasa, które są ogólnie mniej wymagające jeśli chodzi o zasoby sprzetowe, albo dostosuj kompa do współczesnych standardów montażu HD, czyli więcej RAM-u i 64-bitowy system.
Odpowiedz
#19
A teraz coś dla tych "profesjonalistów"

[Obrazek: 32968580519981683220.jpg]
[Obrazek: 91762784970011112127.jpg]
[Obrazek: 91713977369506889230.jpg]
[Obrazek: 26243724223411321883.jpg]
(08-23-2011, 18:35)Pinto napisał(a):  Szukaj wcześniejszych wersji Vegasa, które są ogólnie mniej wymagające jeśli chodzi o zasoby sprzetowe, albo dostosuj kompa do współczesnych standardów montażu HD, czyli więcej RAM-u i 64-bitowy system.

Żartujesz sobie? Setki razy montowałem filmy HD, które dawno są już na youtube, czy na moim dysku twardym i nie było problemu, teraz przyszedł tak po prostu.

Czy Twoim zdaniem 3GB RAM DDRII (1066MhZ)
250GB dysk, AMD Athlon 2,01gHz x2 (3600+), oraz ATI RADEON HD4650 512/1024 hyper memory to mało?

Odpowiedz
#20
Setki razy na Vegasie 10?
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd podczas tworzenia pliku proxy strumienia buddookann 1 177 04-01-2018, 22:23
Ostatni post: mateuszszar
  Błąd podczas otwierania projektu gab39 3 1,320 03-21-2016, 23:23
Ostatni post: mateuszszar
  Błąd podczas przesyłania Filmu z kamery Sony hpmrowa 12 4,041 01-18-2014, 16:06
Ostatni post: hpmrowa
  Sony Vegas 12 Błąd Podczas instalacji! ziomekxxl97 9 4,377 02-08-2013, 19:27
Ostatni post: walerka
  Błąd podczas stosowania radial blur... kejczi 7 2,825 11-19-2012, 0:24
Ostatni post: kejczi
  Błąd podczas renderingu do AVC osa 1 1,479 05-16-2012, 19:26
Ostatni post: efix

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości