Batch render - nazwy (błąd przy renderowaniu)
#1
 Przeinstalowałem system, Vegasa też i nie mogę wyrenderować  siedmiu 2 minutowych filmów.
 Przed resetem systemu było ok.
 Taki błąd wyskakuje po trzech gotowych filmikach  :

[img][Obrazek: Beznbsptytuu_zpskbepno0w.png][/img]
[img]http://[Obrazek: Beznbsptytuu_zpskbepno0w.png][/img][img][Obrazek: Zrzut%20ekranu%202015-05-31%2020.37.07_zpslriej8lu.png][/img]
Odpowiedz
#2
Z telefonu widzę że masz błąd skryptu. Na pewno wszystkie nazwy masz ok? Nie ma tu jakiś dziwnych znaków lub czegoś co może powodować błąd?
Odpowiedz
#3
No tak, nie było wpisanej nazwy czwartego filmu i dlatego się wywalał.
Dzięki za info.
Odpowiedz



   


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd przy renderowaniu w DVD architect studio 5.0 sonic137 11 569 01-03-2017, 15:52
Ostatni post: mateuszszar
  Crash przy renderowaniu kyrtas8 1 296 11-19-2016, 17:15
Ostatni post: mateuszszar
  Jaką opcje wybrać przy renderowaniu (POMOCY) Dawid1992 3 323 10-02-2016, 13:40
Ostatni post: mateuszszar
  Nieznany błąd przy próbie renderingu do MP4 (.mp4) Kano 0 248 09-29-2016, 15:49
Ostatni post: Kano
  Zacinanie sie przy renderowaniu, jak i wczasie montażu. prollerox 10 1,133 05-31-2016, 23:47
Ostatni post: prollerox
  Błąd przy renderowaniu pokazu zdjęć Yohualtecuhtli 0 363 02-22-2016, 15:58
Ostatni post: Yohualtecuhtli

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości